Dagcenter Lindelse

Vi byder visiterede daggæster velkommen til Lindelse Plejecenter alle ugens hverdage fra kl. 10-15, og har tilbud om mange forskellige aktiviteter.

Vi mødes omkring bordet til en kaffetår, og får lige hilst på hinanden. Husets beboere deltager også, og sammen får vi snakket om hvad dagen skal byde på.

Det kan være håndarbejde, huslige ting, som at bage, skrælle æbler, sylte, plante eller så, stryge, lægge tøj sammen eller pille kartofler.

Nogle spiller kort og ludo. Vi hører musik og går ture ude eller inde.

Der er mulighed for tilbud om vedligeholdende træning i vores motionsrum.

Der er tilbud om at spise varm middagsmad i vores fælles spisestue. Derefter er der et middagshvil i gode lænestole inden eftermiddagskaffen bliver drukket, hvorefter bussen kører hjemad kl. 15.

I Rosenbladet, som udkommer hver tredje måned, kan ses et program for aktiviteter som bankospil, oplæsning, tøjsalg, besøg af sangvenner, gudtjeneste og harmonikamusik, hvor vi danser. Vi har også besøg af forskellige dyr.

Vi har tilknyttet frivillige hjælpere, som vi har meget gavn af ved busture, hvor vi deltager i revy, sommerlejr og andre arrangementer i lokalområdet.

Du kan også se arrangementerne i Kalenderen her på hjemmesiden.

musik